Krutskeid täis mõtted tõid majja mersu

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värvikad ideed on Kerli Talkisele ja Oliver Seirele põnevaid auhindu toonud, näiteks tänu liivale kujundatud õlleautole sõidavad nad juba aasta aega uhke Mercedes-Benzi maasturiga.
Värvikad ideed on Kerli Talkisele ja Oliver Seirele põnevaid auhindu toonud, näiteks tänu liivale kujundatud õlleautole sõidavad nad juba aasta aega uhke Mercedes-Benzi maasturiga. Foto: 2 X Erakogu, Internet, montaaž Toomas Erapart

Kerli Talkis ja Oliver Seire pole päris tavalised Järva-Jaani noored. Kui paljusid me ikka teame, kes aasta jooksul on võitnud auhinnamängust auto ja peaaegu ka teise. Tavainimese õnn lõpeb Bingo Loto nurkade mänguga.

Kerli ja Oliveri trump, et mitte öelda firmamärk, on unikaalsed ideed ja kreisid kostüümid. Juba aasta aega sõidavad nad ringi uhke musta Mercedes-Benzi maasturiga, kusjuures võiduauto tõi rannaliivale õllepudelitest kujundatud pilt.

Loetud päevad tagasi tuli Kerli tagasi neljapäevaselt kõik-hinnas-reisilt Itaaliasse, kus tal oli võimalus võita Porsche.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles