Maavalitsus ja arenduskeskus jagasid tunnustust

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile Aqva konverentsikeskuses peetud ettevõtluspäeval tunnustas Lääne-Viru maavalitsus maakonna ettevõtjaid hea ettevõtja tiitliga, millega käib kaasas maakonna vapiga rinnamärk. Tunnustust jagati ettevõtjatele, kes on tegutsenud kas 10, 15 või 20 aastat.

Kümme aastat tegutsenud ettevõtjatest pälvisid tiitli Raivo Vidder OÜst Halver Arendus, Hando Kasekamp OÜst Hanval Grupp, Kristjan Mitt Kaarli Farm OÜst ja Mati Rillo Rilson OÜst. Nendest, kel ettevõtjastaaži 15 aastat, tunnustati Silver Vaadet OÜst Valdpol ja Andre Kaurlat OÜst Maheda Palkmaja. 20aastase staažiga ettevõtjate hulgas said tiitli Aleksandr Virolainen OÜst Vetiku S.T. ja Aivar Kuusik ASist Tapa Haigla.

Lisaks maavalitsusele jagas kiitust Lääne-Viru arenduskeskus, kes tunnustas ettevõtjaid julge alustaja tiitliga, millele sai kandideerida kuni kolm aastat tegutsenud ettevõte. Selle tiitli pälvisid Arknal OÜ, Sirloin OÜ ja Grillers OÜ.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles