Muusikamees otsib Tamsalust idülli

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oma kodustuudios loob kolmveerandi elust muusikaga tegelenud Valdur Lehtla tänaseni uusi lugusid, kuigi 30 aastaga (parempoolne foto) on nii mõndagi muutunud.
Oma kodustuudios loob kolmveerandi elust muusikaga tegelenud Valdur Lehtla tänaseni uusi lugusid, kuigi 30 aastaga (parempoolne foto) on nii mõndagi muutunud. Foto: Marianne Loorents, erakogu, montaaž

Kui aknast paistavad sügiseselt värvikirevad puud, maja ees jooksevad ringi kilkavad lapsed, taamal laiub viljaväli ning liikvel on pea sama palju lapsevankritega noori emasid kui autosid, on idüll täielik. Mis sest, et tegu on viiekorruselise paneelmajaga Tamsalus.

Just nii näeb elu paar aastat Tamsalus pensionäripõlve pidanud teenekas muusik Valdur Lehtla koos oma ukrainlannast abikaasa Mariaga.

Kes veel kaheksakümnendaid mäletab, sellele peaks Valdur Lehtla meenuma ansambli Tornaado solistina. “Mis küll juhtus eile minuga” mängis toona raadios pea iga päev. Moskva olümpiamängude purjeregatiks valminud instrumentaaltsükkel “Regatt” küll vähem, kuid Valdur Lehtla on sellega ise märksa rohkem rahul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles