Peegel peeglis: Sitta kah!

Priit Verlin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Verlin.
Priit Verlin. Foto: Meelis Meilbaum

Hommik. Pehmed sussid jalga ja lohva-lohva vannituppa. Ma ei usu, et ühelgi kuningal oleks kunagi olnud nii mõnusat paika, kus oma häda õiendada. Aitäh sulle, Geberiti disainer, sa oled meister suure algustähega. Valin Vola dušisegisti asendi raindrops ja lasen paitavatel veepiiskadel voolata otse näkku. Käsi kobab šampooni järele. Ausalt öeldes ei ole ma šampooni ostes eriti valiv, ilmselt teen seda alateadlikult, kujundusest lähtuvalt – juukseid mul ju eriti ei ole.

Hommikune tualett tehtud ja Jura kohvimasin lõrisema pandud, võtan kätte värske Virumaa Teataja ning kiidan mõttes kujundajaid. Piltide ja tekstide vahekorrad on paigas. Ja kui head fotod – üks pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna. Hea disain ütleb rohkem kui tuhat sõna!

Laul on vahva ja tants on hea, korvpall on äge ja teater on sügav, aga selleks et Eesti ettevõtetel hästi läheks, on meil ennekõike vaja sadu häid disainereid. Kunstnikud ei ole ainult habetunud, baretiga, vintis purki sittujad või õrnahingelised eluvõõrad ullikesed, kellest saab mis tahes olukorras üle sõita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles