Rakvere linnas hukkus tulekahjus inimene

Kristi Ehrlich
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kauba tänaval põlenud majas hukkus vanem meesterahvas.
Kauba tänaval põlenud majas hukkus vanem meesterahvas. Foto: Marianne Loorents

Eile õhtul toimus Rakvere linnas Kauba tänaval asuvas elumajas tulekahju. Päästetööde käigus toodi välja kaks kannatada saanud inimest, kellest üks hukkus.

Häirekeskus sai teate tulekahjust kell 21.07. Teataja sõnul võis korteris olla inimene.

Sündmuskohale sõitsid päästemeeskonnad Rakvere, Tapa ja Kunda päästekomandodest ning Kadrina vabatahtlikud, operatiivkorrapidaja ja kiirabi.

Päästjate kohale jõudes selgus, et kahekordne puidust kortermaja põles lahtise leegiga, leegid olid aknast väljas ning teise korruse aknal oli tulelõksu jäänud inimene.

Esimesena sündmuskohale saabunud Rakvere komando päästemeeskond püstitas aknale redeli ning päästsid põlevas majas olnud meesterahva. Meedikud vaatasid kannatanu üle, haiglaravi ta ei vajanud.

Kaitsevarustuses päästjad sisenesid põlevasse majja ja alustasid kohe võimalike kannatanute otsimisega ja tulekahju kustutamisega.

Päästetööde käigus leidsid päästjad teise korruse korterist elumärkideta 65aastase meesterahva, kes anti üle kiirabile. Meedikutel mehe elu päästa ei õnnestunud.

Päästjad panid tule levikule piiri kella 23.34ks.

Menetlusinspektori esialgsel hinnangul sai tulekahju alguse esimese korruse koridorist, kus põles ladustatud mööbel. Tulekahju täpsemad asjaolude ja tekkepõhjuse selgitab välja menetlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles