Arenduskeskus otsib sädeinimesi ja -organisatsioone

Kristi Ehrlich
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otsitakse neid, kes sütitavad ka teisi.
Otsitakse neid, kes sütitavad ka teisi. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

SA Lääne-Viru Arenduskeskus kutsub üles esitama kandidaate tunnuskirjale “Sädeinimene” ja “Sädeorganisatsioon”.

Tunnuskirjale saab esitada Lääne-Virumaa kodanikke, MTÜsid, kohalikke omavalitsusi või asutusi, kes on oma silmapaistva tegevusega kaasa aidanud kohaliku elu arengule, loonud või algatanud uusi tegevusi, kaasa aidanud koostööle ja toetanud maakonna arengut. Kandidaate võivad esitada kõik meie maakonna kodanikud ja organisatsioonid.

Kirjalik ettepanek koos põhjendusega esitada Lääne-Viru Arenduskeskusele hiljemalt 5. novembriks aadressil F.R. Kreutzwaldi 5, 44314 Rakvere või e-posti aadressil mty@arenduskeskus.ee. Abiks kandidaatide esitamisel on arenduskeskuse MTÜ konsultant Katrin Põllu (telefon 325 8028).

Tunnuskirja andmise otsustab komisjon lähtuvalt esitatud ettepanekutest.

Tunnuskirja saajad kuulutatakse välja 26. novembril Ühisnädala raames toimuval kodanikuühenduste inspiratsioonipäeval ja arenduskeskuse kodulehel.

Tunnuskirja statuut on leitav arenduskeskuse kodulehelt: http://www.arenduskeskus.ee/laane-viru-arenduskeskuse-tunnuskirja-sadeinimene-sadeorganisatsioon-statuut/.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles