10 aasta tagasi: kohukeseskandaal ulatub ka Rakverre

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Samal ajal, kui politsei otsustas alustada keserakonna reklaamile sarnase K-kohukese reklaami suhtes väärteomenetlust ja mõnes linnas keelatakse need reklaamid üldse, ollakse Rakveres äraootaval seisukohal. Rakvere linnapea Andres Jaadla ütles, et eile arutati olukorda linnakunstniku ja linnasekretäriga ning otsus võetakse vastu pärast mõningast analüüsi. “Hetkel on emotsioonid juriidikast kõrgemal,” kommenteeris reformierakondlane Jaadla.

Tallinna ettevõtlusamet tegi pealinna prügikastidel asuvatel reklaampindadel K-kohukest reklaamivale osaühingule Aristex ettekirjutuse, et rohelised plakatid neljapäevaks linnapoldist kõrvaldataks.

Keskerakonna Lääne-Virumaa liider Toomas Varek ütles, et tema hinnangul on see reklaam küll üsna piiripealne, kuid asjaga tegelegu vastavad organid. “Tulevad signaalid, et osa inimesi ei teagi, et valimised on tulemas, küllap mõjub see skandaal positiivselt ka valimisaktiivsusele,” avaldas Varek lootust. Samas märkis Varek, et Rakveres ei paista K-kohukese reklaam eriti silma, sest seal on neid üleval vaid kümmekond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles