Virukad olid karikasarjas edukad

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalliklubi Rakvere Tarvas alistas reedel kodusaalis kindlalt 111 : 65 Tartu Kalev/Estiko. Tamsalu Los Toros/C-Tower näitas pühapäeval kodus 84 : 77 võimu Audentese SG/Noortekoondise üle.

Kui Tarvas lasi esimesel kohtumisel tartlastel endale kuklasse hingata, siis korduskohtumisel püüti vastased teise veerandi algul kinni ja edu aina suurenes. Mängu algul sai madalama liiga tiim Tartu Kalev/Estiko kolmepunktivisetega 12punktilise edu.

Tarva meestest viskas Roberts Stumbris üleplatsi­mehena 26 silma. David Haughton toetas teda 19 ja Reinis Strupovic 17 punktiga. Haughton püüdis lauast tervelt 15 palli, Brandon Goode’i pikad käed said kätte 10 lauapalli. Pisikesse Rahu halli pallisaali oli kaasaelajaid kogunenud sadakond. Kõikidele huvilistele pinke istumise alla ei jätkunud, osa nautisid kohtumist aknalaudadelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles