Üheeurose piletiga saab nüüd Rakverest Tartusse

, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simple Express buss hakkab sõitma ka Rakvere ja Tartu vahel.
Simple Express buss hakkab sõitma ka Rakvere ja Tartu vahel. Foto: Simple Express

Eesti esimene odavbussifirma Simple Express avas uue Rakvere-Tartu-Rakvere liini, kus piletihinnad algavad ühest eurost. Igal päeval teeb Simple Express sel liinil 2 väljumist.

Möödunud suvel alustas Simple Express esimese bussifirmana üheeuroste bussipiletite pakkumist kolme suurlinna vahelistel liinidel. Nüüdsest laiendas ettevõte oma tegevust ja lisas sõiduplaani muuhulgas ka Rakvere-Tartu liini. 

Bussiettevõtte juhi Gunnar Obolenski sõnul on klientide huvi soodsate bussipiletite vastu väga suur. “Seoses liinivõrgu laienemisega ning väljumiste arvu kahekordistumisega soetasime 11 uut ja mugavat bussi. Muutsime odavad bussireisid kättesaadavaks enamikule Eesti elanikele,” rääkis Simple Expressi kaubamärki kasutava Eesti Bussi juht Gunnar Obolenski.

Kuigi odavbussifirma piletihinnad algavad ühest eurost, on rõhku pandud igakülgsele reisimugavuse tõstmisele. Simple Expressi jaoks eritellimusel valminud bussides on standardlahendusest kolm istmepaari võrra vähem, et reisijatel oleks rohkem jalaruumi. Turvavöödega varustatud pehmed istmed on reguleeritavad ja istmevahed laiemad, bussides on tasuta WiFi ning iga istmepaari juures on ka pistik elektroonikaseadmete laadimiseks. Bussist piletit ostes saab tasuda ka pangakaardiga.

Soodsaima hinnaga piletid tulevad müüki üks kuu enne bussi väljumist ja neid saab osta ettevõtte kodulehelt. Pileteid on võimalik osta ka bussidest, bussijaamadest ja www.tpilet.ee kodulehelt, kuid siis tuleb reisijal sõltuvalt hinnatsoonist maksta 1-2 eurot rohkem.

Rakvere-Tartu-Rakvere liinil teevad Simple Expressi bussid peatusi ka väiksemates piirkondades. 

Rakverest välujvad Simple Expressi bussid iga päev kell 13.40 ja 17.45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles