Joogahuvi viis ettevõtlusesse

Kristi Ehrlich
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iiris Tooma-Kaljuvee (esiplaanil vasakul) ja Krista Keedus lõid koha, kus on neil endal hea. Ja soovivad seda heaolu ka teistega jagada.
Iiris Tooma-Kaljuvee (esiplaanil vasakul) ja Krista Keedus lõid koha, kus on neil endal hea. Ja soovivad seda heaolu ka teistega jagada. Foto: Marianne Loorents

Tallinnast Rakveresse elama asunud Iiris Tooma-Kaljuvee väsis pealinna sõitmisest, et käia sealsetes joogatubades, ning avas koos sõbraga joogastuudio.

Jooga-, tervise- ja toidustuudio NOM Stuudio (Tervisetehas OÜ) lugu oli selleaastase Lääne-Viru ettevõtluspäeva üks edulugudest, mis sai alguse paar-kolm aastat tagasi, kui naisel tekkis joogahuvi, kuid Rakvere linnas polnud ühtegi kohta, kus joogat harrastada.

Joogatubade leidmiseks tehtud internetiotsingud jäid tulemusteta ja et ka tutvusringkond polnud endisel tallinlannal siin suur, ei olnud ka kellegi käest küsida. Facebooki kaudu leidis ta endale lõpuks küll õpetaja, aga joogatunni toimumise koht ei olnud jälle see. “Polnud nii zen, kui ma oleksin tahtnud,” märkis Iiris Tooma-Kaljuvee, kelle jaoks polnud ei õiget tunnet ega õhustikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles