Tapa kortermajas oli tulekahju

, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulekahju Tapal.
Tulekahju Tapal. Foto: Eva Klaas / Virumaa Teataja

Täna kella 18 paiku oli Tapal, Ülesõidu tänav 5 asuvas kortermajas tulekahju.

Kohapeal viibinud Virumaa Teataja reporteri sõnutsi sõitisid kohale päästeauto koos suitsusukeldujatega ning kiirabi. Korterist toodi välja tossav madrats ja voodi.

Kiirabi talutas majast välja mitu inimest, kuid et kedagi ära ei viidud, tundus, et tõsisemat abi nad ei vajanud.

Hiljem saabus sündmuskohale ka politsei, kes ühe kergelt asotsiaalse mehega, kes tossaval matil istus, vestles.

Ida päästekeskuse info kohaselt leidsid päästjad sisenedes kohe suitsusest korterist vanema naise, kelle nad välja aitasid ja kiirabile üle andsid. Korteri tagumisest toast leidsid nad liikumatult mehe, kelle voodi kärssas. Päästetööjuhi hinnangul oli tegemist alkoholi tarbinud mehega, kes oli voodis suitsetades selle põlema süütanud. Korteris puudus suitsuandur, mis oleks korteri elanikele varakult suitsust märku andnud.

Päästekeskus tuletab meelde, et töökorras suitsuandur peab olema igas korteris, selle puudumist ei vabanda toas suitsetamise eelistamine. Õnneks juhtus õnnetus õhtusel ajal, mil naabrid said tulekahjust kiiresti häirekeskusele teada anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles