Virumaa noormehed pressisid korvpallis finaalturniirile

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere põhikooli korvpallivõistkond.
Rakvere põhikooli korvpallivõistkond. Foto: Erakogu

Eesti Koolispordi Liidu 6.–9. klasside korvpalli meistriliiga C-alagrupi jõuproovidelt pääsesid Kuremaal toimuvale finaalturniirile Rakvere põhikooli ja reaalgümnaasiumi tiim.

Kadrina keskkool, kes tegi Raivo Tribuntsovi juhtimisel tegusid B-alagrupis, alistas 47 : 33 Saku gümnaasiumi ja 53 : 32 Vaida põhikooli, teenides sellega samuti võimaluse finaalturniiril parimatega vastamisi asuda. Meeskonda kuuluvad Romet Lõns, Artur Konontsuk, Germo Veide, Jaagup Vinter, Joosep Sulev, Andero Kirsch, Kristjan Taimla ja Matteus Miilpalu.

Põhikooli meeskonnas mängivad õpetaja Märt Raami ­juhendamisel Karl-Gustav Kello, Timo Tubli, Martin Laandu, Magnar Martins, Erki Landberg, Rasmus Lempu ja Marko Vahtra. Südi tiim alistas Rak­vere reaalgümnaasiumi 47 : 46, ­Kunda ühisgümnaasiumi 38 : 27 ja Rakvere gümnaasiumi 36 : 28.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles