Hoolimatu omanik viskas kassipojad prügikasti

, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäeva õhtul rippus nelja väikese karvakera elu juuksekarva otsas, päev hiljem oli asendusema nad omaks võtnud ning toitis poegi hoolega.
Esmaspäeva õhtul rippus nelja väikese karvakera elu juuksekarva otsas, päev hiljem oli asendusema nad omaks võtnud ning toitis poegi hoolega. Foto: Erakogu

Esmaspäeva hilisõhtul sai MTÜ Virumaa Loomasõbrad eestvedaja Mariliis Martõnova äreva teate, et Tapal on ühest prügikastist leitud veega täidetud kilekott, mille sees neli äsja ilmavalgust näinud kassipoega.

“Midagi nii jõhkrat pole ma elus veel näinud, see võttis lausa jalad alt,” rääkis Martõnova, kes kohale jõudes leidis eest läbimärjad alajahtunud kassipojad. Tema sõnul olid nabanöörid veel verised, millest ta oli järeldanud, et pojad võivad olla vaid mõne tunni vanused.

Ta tõi kassipojad enda koju Rakverre, kus nende kuivatamisega tükk aega vaeva nägi – kui kassipoja kehatemperatuur langeb alla 38 kraadi, ei suuda loom enam toitu seedida ja sureb. Kiiresti tuli leida ka asendusema, kes pojad oma hoole alla võtaks. Pärast mõningasi otsinguid üks sobiv kandidaat leiti, kuid kassiema keeldus pisikesi omaks võtmast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles