Tippjuhtide inspireerivad lood jõudsid koolidesse

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jarmo Liiver on eesmärgipärase inimesena alati sihte seadnud. Noorena soovis ta osaleda olümpial, nüüd jätkata hea juhi rada.
Jarmo Liiver on eesmärgipärase inimesena alati sihte seadnud. Noorena soovis ta osaleda olümpial, nüüd jätkata hea juhi rada. Foto: Marianne Loorents

Selle nädala jooksul on kümned Eesti ettevõtjad ja tippjuhid väisanud haridusasutusi, et seoses projektiga “Ettevõtlikkus kooli” võimaldada noortel saada osa oma kogemustest ja õppetundidest.

Rakvere reaalgümnaasiumi vilistlane, Kredexi ettevõtlusdivisjoni juht Jarmo Liiver oli nõus ühe koolitunni jooksul oma sünnilinna gümnaasiumi noortele rääkima ausalt oma kujunemise loo.

“Paljud teist on mõelnud hakata ettevõtjaks?” küsis tippjuht eile miljoni dollari küsimuse 300 noorelt Rakvere linna gümnaasiumides. Mõned arglikud käed panid teda abituriente tunnustama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles