Naine terroriseerib raamatukogu töötajaid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine terroriseerib raamatukogu töötajaid. Foto on illustreeriv.
Naine terroriseerib raamatukogu töötajaid. Foto on illustreeriv. Foto: Viktor Burkivski

Kolmapäeva lõunal sai politsei väljakutse Lääne-Virumaa keskraamatukokku Rakveres Laial tänaval, kus olevat agressiivne naine.

Ida prefektuuri pressiesindaja Olja Kivistik ütles, et patrulli saabudes oli naine juba lahkunud.

Korravalvurid selgitavad juhtunu asjaolusid ja otsustavad, kas alustada menetlust või mitte.

Maakonna keskraamatukogu direktor Kaili Õunapuu-Seidelberg rääkis, et tegemist on noorema eesti keelt kõneleva naisega, kelle käitumine avalikus kohas ei vasta heale tavale.

Asutuse juhi sõnul on naine emotsionaalne, lärmakas ja agressiivne. Talle ei meeldi raamatukogus arvuti kasutamise tingimused ehk täpsemalt öeldes see, kui kaua võib arvutit kasutada.

Kolmapäevane intsident oli samuti seotud arvutiga, kuid naine arvutini ei jõudnudki, vaid ärritus juba enne raamatukogu töötaja peale.

Seni on naise agressiivsus olnud suunatud vaid personalile. “Aga ei oska öelda, millal ta võib ärrituda kaaslugeja peale,” sõnas Õunapuu-Seidelberg ja avaldas lootust, et kolmapäevane vahejuhtum jääb viimaseks. Samas tunnistas keskraamatukogu juht, et aeg-ajalt tuleb ikka ette lahkhelisid lugejate ja töötajate vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles