Maavalitsus kutsub ettevõtjaid turismimessile

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna avavad Eesti maaturismiga seotud organisatsioonid oma uksed. Nende hulgas ka Lontova seikluspark.
Täna avavad Eesti maaturismiga seotud organisatsioonid oma uksed. Nende hulgas ka Lontova seikluspark. Foto: Marianne Loorents

Lääne-Viru maavalitsus kutsub maakonna ettevõtjaid osalema rahvusvahelisel turismimessil Tourest, et maavalitsuse koordineerimisel ja toetusel tutvustada üritusi, puhkuseveetmise võimalusi ja uusi turismitooteid.

„Turismimessil on Lääne-Virumaa alati olnud silmapaistev ja hästi pildis. Vaatamata pinna piiratusele soovime, et võimalikult paljud tublid teenindussfääri esindajad turismisektorist saaksid ühiselt külalistele maakonnast parima mulje kujundada. Turismil ja sealhulgas siseturismil on meil jätkuvalt väga suure potentsiaaliga ja ainult ühiselt ning koos tehes saame tuua rohkem puhkajaid nii Väike-Maarjasse, Tapale, Lahemaale, Kundasse kui ka Rakveresse. Meil on selgelt mida näidata. Lääne-Virumaa külastus on elamus,“ rääkis Lääne-Viru maavanem Marko Torm.

Vanim ja suurim turismimess toimub 12.-14. veebruaril Eesti Näituste messikeskuses. 2016. aastal toimub mess juba 25. korda.

Lääne-Virumaa kuuekümne ruutmeetrine pind asub „Puhka Eestis“ hallis, kus on esindatud Eesti spaad ja maakonnad, andes külastajale hea ülevaate siseturismi võimalustest.

Firmad, kes soovivad osaleda Tourest messil maakonna pinnal, tuleb hiljemalt oktoobri lõpuks kontakteeruda Lääne-Viru Maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna peaspetsialisti Mari Knjazeviga.

Suurimate turismiobjektidena olid tänavu messipinnal väljas kõik kolm Lahemaa mõisat koos Rakvere linnusega. Lisaks olid pinnal esindatud SA Virumaa Muuseumide Eesti Politseimuuseum, MTÜ Viru Folk,  MTÜ PAIK, Karepa Ravimtaimeaed, Lontova Seikluspark, Jaanioja Käsitöötalu. Lisaks ka Ida-Virumaal asuv Avinurme Puiduait.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles