Kadrina ettevõte pälvis riikliku tunnustuse

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Minister Jürgen Ligi annab üle aasta koolitussõbraliku organisatsiooni tunnustuskirja.
Minister Jürgen Ligi annab üle aasta koolitussõbraliku organisatsiooni tunnustuskirja. Foto: Haridus- ja teadusministeerium

Täna alanud täiskasvanud õppija nädala raames rahvusooperis Estonia toimunud tunnustusüritusel pälvis aasta koolitussõbralikema organisatsiooni tiitli Kadrina lähistel tegutsev Pomemet OÜ.

Ettevõte valmistab ehitusmasinatele lisaseadmeid.

Pomemeti tunnustati sotsiaalse vastutustundlikkuse eest, firma panustab palju oma töötajate arengusse ja soodustab õppimisvõimalusi. “Pomemeti töötajate teadmised ja oskused on kirjas oskuskaartidel. Nende põhjal otsustatakse, millises valdkonnas on töötajatel tuge vaja,” rääkis haridus- ja teadusministeeriumi kommunikatsioonijuhi asetäitja Tarmu Kurm.

Selle põhjal paneb ettevõte kokku koolituskava, selgitas ta. Niisugune meetod tõigi firmale koolitussõbralikema organisatsiooni tiitli.

Lisaks kuulutati üritusel “Õige aeg on õppida” välja riiklik aasta õppija, aasta koolitaja, aasta koolitussõbralik omavalitsus ning aasta õpitegu.

Seekordse täiskasvanud õppija nädala fookus on lastevanemate teavitamisel täiskasvanuõppe võimalustest. Nädala jooksul toimub üle kogu Eestimaa arvukalt täiskasvanuharidust populariseerivaid ning õppimisvõimalusi tutvustavaid tegevusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles