Rakvere linn tänas tublisid ja pikaaegseid õpetajaid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rakvere linnavolikogu esimees Toomas Varek ja abilinnapea Kairit Pihlak tunnustasid eile Rakvere linna haridusasutuste õpetajaid, kes on oma tänuväärset tööd teinud juba pikka aega.

Olulise panuse eest kooliellu said Rakvere linna tänukirja Tiiu Laheveer ja Tatjana Tommik Rakvere gümnaasiumist; Kairit Lillepuu ja Veronika Eek Rakvere reaalgümnaasiumist; Külli Štukert Rakvere põhikoolist, Milvi Lemendik Rakvere täiskasvanute gümnaasiumist, Gitta Nõgu ja Anneli Kasemets Rakvere eragümnaasiumist ning Liis Priks vanalinna koolist. Lasteaiaõpetajatest pälvisid tänukirja Viivika Roostar Triinu, Kristi Mägi Rohuaia, Aili Steinburg Kungla lasteaiast ning Anneli Kasemets eralasteaiast Kaur.

Huvikoolidest tänati Rakvere muusikakooli õpetajat Edvin Lipsu, Rakvere spordikooli treenerit Ellen Arost ja Marge Kelderit erahuvikoolist Kaur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles