Kunda volikogu liige sai linnalt ettekirjutuse

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
See kuur tekitaski vastuolu Kunda linnavolikogu majanduskomisjoni esimehe Arvo Kullamaa ja linnavalitsuse vahel.
See kuur tekitaski vastuolu Kunda linnavolikogu majanduskomisjoni esimehe Arvo Kullamaa ja linnavalitsuse vahel. Foto: Meelis Meilbaum

Kui Kunda linnavolikogu majanduskomisjoni esimees Arvo Kullamaa ei täida 14. novembriks linnavalitsuse tehtud ettekirjutust, peab ta omavalitsuse pangaarvele kandma 2000 eurot.

Kunda linnavalitsuse rahandusosakonna juhataja linnapea ülesannetes Urmas Lepik rääkis, et Kullamaal ei ole oma krundil Lontova 11 tehtud ehitustöödeks ehitusluba. Ettekirjutus või õigemini varem tehtud ettekirjutuse pikendus annab Kullamaale aega 14. novembrini, et ta esitaks linnavalitsusele ehituse projekti ja ehitusloa taotluse.

Arvo Kullamaa ütles, et tegemist on puukuuriga. Vajalikke dokumente pole, sest tema sõnul nii lihtsalt juhtus. Üheks põhjuseks tõi linnavolikogu majanduskomisjoni esimees seadusemuudatuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles