Tark Maja murrab stereotüüpe

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tark Maja avati tavapärase lindilõikamise asemel hoopis juhtme kokkulappimisega, mida tegid Kalle Karron (vasakult), Urmas Tamm, Marko Torm, Toomas Varek, Indrek Saar ja Marko Pomerants.
Tark Maja avati tavapärase lindilõikamise asemel hoopis juhtme kokkulappimisega, mida tegid Kalle Karron (vasakult), Urmas Tamm, Marko Torm, Toomas Varek, Indrek Saar ja Marko Pomerants. Foto: Marianne Loorents

Projektijoonistel ja eskiisidel kipuvad majad tavaliselt ilusamad olema kui pärast valmimist. “See maja on aga ilusam kui joonisel,” kiitis Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse juht Hanno Tomberg eile avatud Tarka Maja.

Tomberg rõhutas, et oluline on Tarka Majja ka tark sisu tekitada. “Pool teed on alles ees,” sõnas ta.

Riigihalduse minister Arto Aas kiitis samuti hoonet. “Uskumatult ilus ja vinge välimusega maja,” ütles minister. Tema sõnul on valitsuse ja rahandusministeeriumi ootused kompetentsikeskustele väga kõrged. “Sestap loodame, et Tark Maja ei ole tark ainult nime poolest, vaid tõestab seda ka oma sisuga,” kõneles Aas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles