Kert Karus kinnitati IRLi peasekretäriks

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Karus.
Kert Karus. Foto: Marianne Loorents

Täna toimunud IRL-i volikogul kinnitati Isamaa ja Res Publica Liidu uueks peasekretäriks Kert Karus.

Värske peasekretäri sõnul tuleb hakata erakonda aegsasti häälestama 2017. aasta kohalikeks omavalitsuste valimisteks. „Osalemaks tulevastel valimistel edukalt olen püstitanud tegevusplaani, mille tulemusel muutuks IRL sisult tugevamaks, ühtsemaks ja paremini toimivaks organisatsiooniks. Eesmärk valimistulemuse osas ei saa olla kehvem kui seda oli 2013. aastal,“ lisas ta.

Karus selgitas, et kuna viimased kolm aastat on erakond elanud pidevas valimiskampaaniate laines ning selle tõttu on organisatsiooni arendustegevused jäänud tahaplaanile, siis nüüd tuleb senisest rohkem pöörata rõhku just IRLi piirkondadele ja osakondadele.

„Meil on erakonnas peaaegu 10 000 inimest ning üheks ambitsioonikaks plaaniks on just tagada liikmete suuremat kaasatust ühiskonda kõnetavate teemade lahti mõtestamistel. Lühidalt on minu soov, et erakonna rohujuuretasandil oleks poliitikate kujundamisel suurem roll,“ ütles

Karus on IRL-i Lääne-Virumaa piirkonna juhatuse ning Rakvere linnavolikogu liige. Varem on värske peasekretär töötanud siseministri nõuniku ning Hansapanga siseaudiitorina. Samuti on Karus Eesti Karate Föderatsiooni juhatuse esimees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles