Riigiametnikud kärpisid raha laristades kulusid

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tippametnikud arutlesid riigiaparaadi kulupiirangute üle eriliselt disainitud Aqva konverentsikeskuse saalis.
Tippametnikud arutlesid riigiaparaadi kulupiirangute üle eriliselt disainitud Aqva konverentsikeskuse saalis. Foto: Meelis Meilbaum

Eelmisel nädalal Aqva konverentsikeskuses toimunud arutelu “Riigireform – teeme ära!” majutus- ja konverentsiteenus läks maksma 18 000 eurot. Kulurealt võib leida muu hulgas 600eurose tasu ruumikujundajale ja 915 euro suuruse makse harkjalgsete tahvlite eest.

Pooleteise päeva jooksul arutlesid riigiaparaadi kulude kokkutõmbamise, haldus- ja riigireformi üle ministeeriumide kantslerid ja asekantslerid, ametite ja inspektsioonide peadirektorid. Muu hulgas väisasid 77 inimese seas konverentsi peaminister Taavi Rõivas, riigihalduse minister Arto Aas, riigisekretär Heiki Loot, riigiprokurör Lavly Perling, kogemusi edastas ka Sloveenia endine avaliku halduse minister Gregor Virant.

Edasi loe SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles