Piibeleht pakub pokaali

Katrin Uuspõld
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aira Põdra (vasakul) ja Gerli Heek tervitasid Piibelehe veinitoa avamispäeval tordilõigu ja veinipokaaliga kõiki läbiastujaid.
Aira Põdra (vasakul) ja Gerli Heek tervitasid Piibelehe veinitoa avamispäeval tordilõigu ja veinipokaaliga kõiki läbiastujaid. Foto: Marianne Loorents

Piibeleht on Rakveres Laial tänaval olnud  juba ammu – ainult sisu on muutunud. Alates sellest nädalast on Piibelehest saanud veinituba. Seda peavad kaks tarmukat naist, kes pakuvad veine, mida supermarketitest ei leia.

“Ma ütlen: unistused on täitumiseks. Nad tulevad õigel hetkel!” lausub teisipäeval veinitoa avanud Aira Põdra, kes varem tegutsenud ilu- ja tervisevaldkonnas ning kelle huvi veinimaailma vastu aastatega kasvanud on.

“Käisin veinikoolitusel ja mõtlesin, et oleks nii lahe, kui Rakveres oleks üks õdus koht. Ühel hetkel, kui oli rendile pakkuda Piibeleht, tuli see vana unistus kukla tagant välja,” räägib Aira Põdra, kes kutsus endale äripartneriks seni panganduses ja jäätmekeskuses töötanud Gerli Heeki.

Loe pikemalt edasi SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles