Riigikantselei hinnangul olid kulupiirangute arutelule läinud summad mõistlikud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Riigikantselei hinnangul ei kulutatud eelmisel nädalal kulupiirangute arutelu korraldamisele Rakveres Aqva konverentsikeskuses ülemäära palju ja tegemist oli mõistliku summaga.

Riigikantselei pressiesindaja sõnul oli maksumus ühe osaleja kohta 234 eurot, mis on kantselei hinnangul mõistlik maksumus. Võrdluseks tõi ta välja Pärnu juhtimiskonverentsi, millel osalemise tasu oli viimati 958 eurot. Pressiesindaja sõnul tasuti konverentsi kuludest 85 protsenti Euroopa Liidu Sotsiaalfondist ja 15 protsenti riigikantselei eelarvest.

Virumaa Teataja kirjutas, et möödunud nädalal Aqva konverentsikeskuses toimunud arutelu “Riigireform – teeme ära!” majutus- ja konverentsiteenus läks maksma 18 000 eurot. Kulurealt võis leida muu hulgas 600eurose tasu ruumikujundajale ja 915 euro suuruse makse harkjalgsete tahvlite eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles