Keldrist imbus korterisse bensiinihais

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bensiinikanister.
Bensiinikanister. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

15. oktoobril kella 23.46 ajal teatati häirekeskusele, et Kadrina alevikus Pargi tänaval tuleb esimesele korrusele keldrist bensiinilõhna. Päästjad leidsid keldrist külili oleva väikese bensiinikanistri ja sealt oli lekkinud põlevvedelikku. Päästjad otsisid omanikku, kes kanistri ära viiks.

Siinkohal peab päästeamet paslikuks meelde tuletada, et  põlevvedelikke tohib kortermaja keldris  ladustada kuni 5 liitrit korteri kohta ning põlevmaterjali ei tohi hoida ehitises, selle all või vahetus läheduses selliselt, et see põhjustaks tuleohu või raskendaks päästetööd.

Ida päästekeskuse menetlusbüroo juhtivinspektor Madis Tinnuri lisab, et ehitises ei tohi ladustada põlevvedelikku ja -gaasi, mille taaral on lekkimise tunnused. „Keldrites tuleb hoida korda ja hoolega jälgida, mida sinna ladustatakse,“ kutsus Tinnuri inimesi üles keldreid korrastama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles