Issand, kui pehme ta on

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaarega kohtunud inimesed põlesid soovist oma iidolit katsuda ja talle häid soove edastada.
Edgar Savisaarega kohtunud inimesed põlesid soovist oma iidolit katsuda ja talle häid soove edastada. Foto: Marianne Loorents

Pühapäeval oli Hundisilmale viiv metsatee autosid ja busse täis nagu Käsmu sissesõit Viru Folgi aegu. Või siis nagu imeravitseja Niguli juures filmis “Keskea rõõmud”.

Altkäemaksukahtluse tõttu kaitsepolitsei uurimise alla sattunud Edgar Savisaar teab suure manipulaatorina, kuidas olukorrast välja tulla – tuleb kutsuda võimalikult palju rahvast endale külla, et näidata riigivõimudele, sealhulgas prokuratuurile, keda rahvas tegelikult armastab.

Lisaks soovis ta sel moel enda poole meelitada ka meedia, kes seni on teisel pool aeda konutanud. Kuigi parim ninanips Savisaarele oleks olnud see, kui ükski ajakirjandusväljaanne poleks seda kummalist sõud kajastanud, olid kõik kohal. Külalistest rääkimata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles