Koolivaheaega saab sisustada noortemajas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tihtilugu võib olla nii lapsevanematel kui ka noorel endal küsimus: mida hakata peale koolivaheajaga? See on ju aeg, mil ei pea hommikuti vara tõusma, et koolitundi jõuda, kuid samas ei sooviks kogu seda aega ka maha magada. Sellele mõeldes on noortekeskus loonud ideaalsed tingimused, kuidas aktiivselt sisustada oma vaheaega. Kõik planeeritud tegevused algavad alles õhtul, seega saab end rahulikult päeval välja puhata ja siis tulla noortekeskusesse tegutsema.

Oleme võtnud sihiks, et meil oleks võimalus pakkuda mitmesuguseid tegevusi eri vanuses noortele ning nii poistele kui tüdrukutele. Nüüd olemegi jõudnud oma tööga niikaugele, et meie pakutavate tegevuste nimekiri ongi just täpselt nii pikk, et sealt võiks leida endale sobiva igaüks.

Spordi poole pealt on meil esindatud saalijalgpalli treeningud, mis on mõeldud küll nii poistele kui ka tüdrukutele, kuid enamjaolt on need huvi äratanud siiski vaid poistes. Tüdrukutele on sellest aastast pakkuda aeroobikatreeningud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles