Kultuuriminister keetis ettelugemispäeval hunti

Inna Grünfeldt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lugemiskoer Heku tunneb end perenaise Riina Roobergi kõrval turvaliselt, aga karmimatel kohtadel saab Indrek Saarelt julgustava pai.
Lugemiskoer Heku tunneb end perenaise Riina Roobergi kõrval turvaliselt, aga karmimatel kohtadel saab Indrek Saarelt julgustava pai. Foto: Tiina Kriisa

“Kohe söön sind ära!” lausub kultuuri­minister Indrek Saar. Lugemiskoer Hector niutsatab ja raputab pead. Tegelikult on ähvardajaks Andrus Kivirähk ja tõde hoopis mujal. Nagu kirjanduses ikka.

On ettelugemispäeva hommik ning basset Hector ehk Heku, diplomeeritud lugemiskoer, kuulab Lääne-Virumaa keskraamatukogus Andrus Kiviräha lugu “Keedetud hunt” kultuuriminister Indrek Saare esituses.

Heku toetab pea padjale ja laseb kolme põrsakese supikeetmist kuulates silma vahepeal kinni, dramaatilisemate kohtade peal tõstab koonu, niutsatab ja avaldab vaiksel jorinal arvamust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles