Kapten Hannes Võrno pälvis kaitseväe eeskujuliku teenistuse risti

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Võrno.
Hannes Võrno. Foto: Tairo Lutter

Kaitseväe juhataja kindralleitnant Riho Terras autasustas järgmisel nädalal tegevteenistusest lahkuvat staabi- ja sidepataljoni teavituskeskuse ülemat kapten Hannes Võrnot kaitseväe eeskujuliku teenistuse ristiga.

"Kaitseväes teenitud aastad andsid mulle tohutu kogemuse. Kuigi järgmisel nädalal lõpeb minu tegevteenistus, kavatsen reservväelasena kaitseväega kontakti hoida ning õpitut riigikaitse huvides kasutada," ütles kapten Võrno.

Kapten Hannes Võrno teenis kaitseväes 2011. aasta oktoobrist, mil ta asus juhtima täna staabi- ja sidepataljoni koosseisu kuuluvat teavituskeskust. 2014. aastal osales kapten Võrno ka sõjalisel välisoperatsioonil Afganistanis Eesti kontingendi teabeohvitserina.

Kapten Võrno juhitud staabi- ja sidepataljoni teavituskeskuse ülesandeks on toetada kaitseväe peastaabi strateegilise kommunikatsiooni osakonda trüki-, foto- ja videomaterjaliga ning koolitada ajateenijatest kaitseväe reservüksustele fotograafe, videooperaatoreid, küljendajaid-kujundajaid, reportereid-toimetajaid ja otseteavitusmeeskondi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles