Nädala kaja: Talendid ja austajad

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Herm
Toomas Herm Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Lõppev nädal algas pühapäeval saadud emotsionaalse laksu tähe all. Maakond, täpsemalt öeldes Hundisilma talu, oli jälle selle markantse peremehe tõttu saanud paljude eestimaalaste sihtpunktiks.

Edgar Savisaar on vaieldamatult oma tahtejõu, pideva tegutsemise, osavuse ja kõige muuga veel jätnud jälje inimeste südamesse ja poliitikasse. Seepärast ei tundunud sugugi üllatav, et paljud teda lihtsalt kas või korraks katsuda või temaga paar sõna vahetada soovisid. Keeruliseks muutis asja aga see, et Savisaar korraldas Hundisilmal lahtiste uste päeva, et saada vabaks kaitsepolitsei läbiotsimisega seotud taagast. Hundisilma oleks nagu riigi ametkond rüvetanud. Kuigi kapo tegi seal kriminaalmenetluse raames määratud toiminguid. Oma tööd.

Tõsi, vaimulikku tellides rääkinud Savisaar väidetavalt vaid rituaali vajalikkusest. Riigiasutuse esindajate rüvetavast tegevusest polnud juttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles