Kolledži juht tahab teha Rakverest ülikoolilinna

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna ülikooli Rakvere kolledži direktor Silver Pramann.
Tallinna ülikooli Rakvere kolledži direktor Silver Pramann. Foto: Agnes Aus

“Rakvere kolledž on linna hästi hoitud ja varjatud saladus,” rääkis Silver Pramann, tallinlane, kes alates sellest õppeaastast (ase)juhib Rakvere kolledžit. Seda saladust meil enam kaua varjata ei lasta, sest uus juht kavatseb kolledži nii visuaalselt kui sisuliselt linnapilti tuua.

Tallinna ülikooli Rakvere kolledži uus juht Silver Pramann ütles, et kui tema esimest korda uue juhina Rakvere linna tuli, ei näidanud mitte ükski märk, viit ega silt, et selles linnas asub kolledž. See on esimene, mida visionäär muuta kavatseb.

“Rakvere kolledž on tegutsenud vaikselt ja omasoodu. Kõik, kes on sellega kokku puutunud, teavad, mis elu siin käib, aga tavakodaniku või linnakülastajana seda maja leida just lihtne ei ole,” ütles Pramann.

Sestap oli uue juhi üks esimesi otsuseid kolledžihoone seinale üks suur ja silmatorkav silt üles panna, et hall kivimaja möödujale enam mittemidagiütlevana ei näiks. Lisaks tahab uus juht, et tudengid oleksid linna üritustel esindatud, teklitega ja puha.

Loe edasi SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles