Kreisilinna saabusid tasuta lehelaupäevad

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Kui on tasuta päev, siis tuleme kogu aeg,” ütleb Pärni igati tervitatava võimaluse kohta. Ja sõber Hannes noogutab nõusolevalt. 31. oktoobril ja 7. novembril on neil ja kõigil rakverlastel veel kord võimalus lehekoormad jäätmekeskusesse tasuta maha laadida.
“Kui on tasuta päev, siis tuleme kogu aeg,” ütleb Pärni igati tervitatava võimaluse kohta. Ja sõber Hannes noogutab nõusolevalt. 31. oktoobril ja 7. novembril on neil ja kõigil rakverlastel veel kord võimalus lehekoormad jäätmekeskusesse tasuta maha laadida. Foto: Agnes Aus

Laupäeval võttis jäätmekeskus linlastelt tasuta vastu esimese portsu lehti. Rakvere linna lehepäevade ajal saab linnavalitsuse kulul lehti jäätmekeskusesse ladestada veel sellel ja ka ülejärgmisel laupäeval.

Tublid töökad rakverlased on esimese puhkepäeva hommikul juba varakult lehekoormatega jäätmekeskuse tõkkepuu taga reas.

Võtame meiegi kogumispunkti kaasa oma lehed. Ajalehed. Vastuvõtja Piret Saul-Gorodilov ei teegi ehmatanud või kurja nägu. Juhatab meid ühes ajalehtedega hoopis õigesse kogumispunkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles