Lehepuhur – kas tõesti eluaegne investeering?

Katrin Uuspõld
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõige võimsam seljas kantav lehepuhur teeb sama ajaga lehtedest puhtaks mitu korda suurema pinna, kui suudab seda reha –  akul töötav lehepuhur positsioneerub nende vahele.
Kõige võimsam seljas kantav lehepuhur teeb sama ajaga lehtedest puhtaks mitu korda suurema pinna, kui suudab seda reha – akul töötav lehepuhur positsioneerub nende vahele. Foto: Agnes Aus

Neile, kes räägivad, et lehepuhur on jama, õige töö käib ikka rehaga ja on pealegi trenni eest, ütlevad sügiseti iga päev lehti kokku püüdvad Rünno Veidrik ja Taimi Tanning: oma krundi vajaduste järgi valitud lehepuhur teeb elu ikka tunduvalt lihtsamaks.

Rakvere teatri majahoidja Taimi Tanningu töövahenditeks on reha, luud ja lihtsamat tüüpi lehepuhur. Ja ta kasutab kõiki kolme, et territooriumi eest hoolitseda: ajab tee pealt puhuriga lehed murule ja riisub kokku.

Iseenda tööandja Rünno Veidrik investeeris kallimasse tehnikasse ja on väga rahul lehepuhuriga, mis tõmbab lehed lupsti! puhuri küljes olevasse kotti – mugavamini ei ole tema meelest enam võimalik üksikuid lehti kõnniteelt üles noppida ja ka suuremate kogustega tuleb seade kenasti toime.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles