Ajaleht Äripäev tunnustas eile Aqva konverentsikeskuses peetud ettevõtluskonverentsil Ida- ja Lääne-Viru kolme parimat ettevõtet. Lääne-Virumaa ettevõtetest pälvis kolmanda koha Simuna Ivax OÜ, teisele kohale tuli Jeld-Wen Eesti AS ja esikoha vääriliseks tunnistati Palmse Mehaanikakoda OÜ (esiplaanil). Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel ütles, et maakondlikke pingeridasid edukatest ettevõtetest koostavad nad seepärast, et tuua välja neid, kes Tallinnas tunnustust ei saa.
Ajaleht Äripäev tunnustas eile Aqva konverentsikeskuses peetud ettevõtluskonverentsil Ida- ja Lääne-Viru kolme parimat ettevõtet. Lääne-Virumaa ettevõtetest pälvis kolmanda koha Simuna Ivax OÜ, teisele kohale tuli Jeld-Wen Eesti AS ja esikoha vääriliseks tunnistati Palmse Mehaanikakoda OÜ (esiplaanil). Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel ütles, et maakondlikke pingeridasid edukatest ettevõtetest koostavad nad seepärast, et tuua välja neid, kes Tallinnas tunnustust ei saa. Foto: Agnes Aus

Ajaleht Äripäev tunnustas eile Aqva konverentsikeskuses peetud ettevõtluskonverentsil Ida- ja Lääne-Viru kolme parimat ettevõtet. Lääne-Virumaa ettevõtetest pälvis kolmanda koha Simuna Ivax OÜ, teisele kohale tuli Jeld-Wen Eesti AS ja esikoha vääriliseks tunnistati Palmse Mehaanikakoda OÜ. Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel ütles, et maakondlikke pingeridasid edukatest ettevõtetest koostavad nad seepärast, et tuua välja neid, kes Tallinnas tunnustust ei saa.

Kommentaarid
Copy