Tamsalus langetati ühel õhtul kaks tähtsat otsust

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seni opositsioonilisse valimisliitu Vaba Vallakodanik kuulunud Mati Viidemann (paremal) astus kolmapäevasel volikogu istungil liidust välja, sest Viidemanni sõnutsi ei ole teda viimastel kuudel piisavalt valimisliidu tegevustesse kaasatud.
Seni opositsioonilisse valimisliitu Vaba Vallakodanik kuulunud Mati Viidemann (paremal) astus kolmapäevasel volikogu istungil liidust välja, sest Viidemanni sõnutsi ei ole teda viimastel kuudel piisavalt valimisliidu tegevustesse kaasatud. Foto: Marianne Loorents

Üleeile toimunud vallavolikogu istung algas närvilistes oludes: kuid kestnud võimuvõitluse lõppmängu tõotanud sündmust kogunes jälgima sedavõrd palju vallakodanikke, et toolidest tuli puudu ja õhk oli ärevusest paks, ning pikisilmi oodati vallavolinikku, kellel oli sekeldusi politseiga.

Kõrgendatud huvi põhjustas asjaolu, et istungi päevakorras oli kolm väga olulist punkti. Neist esimene oli umbusalduse avaldamine volikogu esimehele Vardo Arusaarele, teine umbusalduse avaldamine eelarve- ja majanduskomisjoni esimehele, kelleks samuti Vardo Arusaar. Mõlema umbusaldusavalduse taga olid kuus opositsiooni kuuluvat volinikku.

Kolmas punkt nägi ette uue vallavanema valimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles