Kadrina rahvamaja juhivad kaks kaunishinge ja kass

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvamaja juhataja Helena (paremal) ja kunstiline juht Lisete ei tahaks olla kusagil mujal. Nende südamed on kõvasti Kadrina küljes kinni. Ka staarkass Osvald on rahvamajas rahul.
Rahvamaja juhataja Helena (paremal) ja kunstiline juht Lisete ei tahaks olla kusagil mujal. Nende südamed on kõvasti Kadrina küljes kinni. Ka staarkass Osvald on rahvamajas rahul. Foto: Agnes Aus

Helena Mägi (24) ja Lisete Laisaar (20) on kahe jalaga maa peal seisvad kunstiinimesed, kes on võtnud enda habrastesse, ent võimekatesse kätesse Kadrina kultuurielu südame ja hinge, suure rohelise rahvamaja juhtimise.

Kadrina rahvamaja juhatajana töötaval Helenal algas tänavu selles ametis juba kolmas hooaeg. “Ma olen siin majas juba meie pere neljas generatsioon. Kus mul siis mujal olla on,” rääkis neiu muigamisi. Juhiametit pakuti Helenale juba siis, kui ta alles kõrgkoolis käis ja lasteaiaõpetajaks õppis.

“Kui kooli lõpetasin, tulingi siia. Ei läinud lasteaeda,” ütles Helena, kelle süda on juba lapsest saati kultuurile tuksunud. Ja seda just Kadrinas.

Loe neidude tegemistest pikemalt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles