Noorem mees sai liiklusõnnetuses surma

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetus Tallinna-Narva maanteel Sõmeru vallas Raudlepas, kus hukkus noorem mees.
Liiklusõnnetus Tallinna-Narva maanteel Sõmeru vallas Raudlepas, kus hukkus noorem mees. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Täna lõunal kella 12.10 paiku juhtus Tallinna-Narva maanteel Sõmeru vallas Raudlepas liiklusõnnetus. Esialgsetel andmetel kaldus sõiduauto Opel vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastu tulnud veoautoga.

Õnnetuse hetkel viibisid mõlemad juhid autos üksinda. Sündmuskohal hukkus sõiduautot juhtinud 25-aastane meesterahvas. Veoautojuht õnnetuses viga ei saanud.

Sündmuspaika kohale rutanud päästjate väitel oli sõiduauto ilmselt vastassuuna vööndisse kaldunud ja sirgel hea nähtavusega teelõigul vastutuleva rekkaga kokku põrganud.

Veoautojuht oli õnnetuse hetkel kaine ja kasutas nõuetekohaselt turvavarustust.

Hukkunud autojuhi isik on praegu selgitamisel. Sündmuskohal viibiva politseiniku sõnul oli tegemist nooremapoolse mehega. Sõidukijuhi kainus selgub ekspertiisi käigus. Autoregistrikeskuse andmeil puudus sõiduautol kehtiv liikluskindlustus.

Ida prefektuuri operatiivjuht Andres Jaggo sõnul pole veel teada, mis võis liiklusõnnetuse põhjustada. “Sellegipoolest rõhutame aga, et sõidukijuht peab valima sõidukiiruse vastavalt liiklusoludele ja mis vastab tema sõiduoskustele ja tee- ning ilmaoludele. Enne möödasõitu alustamist tuleb veenduda selle ohutuses, et vältida enda ja teiste inimeste ohtu seadmist.”

Õnnetuse asjaolude selgitamiseks on alustati kriminaalmenetlust. Juhtunut uurivad Ida prefektuuri kriminaalpolitseinikud, uurimist juhib Viru ringkonnaprokuratuur.

Maanteeameti teatel oli õnnetuspaigas liiklus suletud ja ümber suunatud Vaeküla-Kabala-Sämi kaudu. Praeguseks on tee liiklusele taas avatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles