Tarvas on meistriliigas endiselt võiduta

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel taas kollases vormis koduplatsile jooksnud BC Rakvere Tarvas jäi 81 : 86 alla BC Valga-Valka/Maks&Mooritsa võistkonnale.

Esimesel poolajal vastaste 43 punkti vastu 39 silma teeninud Tarva suurimaks skoorimeistriks osutus 19 punkti ja üheksa lauapalliga David Haugh­ton. Roberts Stumbris lisas 13 ja Nemanja Maric 12 punkti. Klubi värskeim täiendus, serblane Maksim Kovacevic viskas ligi 20 minutiga 11 silma.

“Eks meil praegu ole väikeseid raskusi – tuli uus mees jälle ja tahtsin, et ta kohe tuleks väljakule ka. Tavaliselt lähevad nende asjadega ikka kaardid vähe segamini,” selgitas BC Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber. “Kokkuvõttes olid poisid väga tublid, sest Valga on päris kõva punt. Usun, et juba järgmisel mängul oleme värskemad ja tugevamad,” lisas Sõber ja nentis, et Maksim Kovacevic avaldas talle väga muljet. “Ta on meie jaoks väga vajalik mängija.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles