Kadunud noormeest otsitakse karjäärist paadi ja helikopteriga

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitmendat päeva jätkuvad 22aastase Kristjani otsingud Kamariku karjääri alalt. Kui alguses otsisid kadunud noormeest vabatahtlikud, siis nüüd on otsingutesse kaasatud politsei- ja piirivalveameti helikopter ning Kunda piirivalvekordoni paat.
Mitmendat päeva jätkuvad 22aastase Kristjani otsingud Kamariku karjääri alalt. Kui alguses otsisid kadunud noormeest vabatahtlikud, siis nüüd on otsingutesse kaasatud politsei- ja piirivalveameti helikopter ning Kunda piirivalvekordoni paat. Foto: Agnes Aus

Eile keskpäeval oli Kamariku karjääris vaikne, liuglesid luiged, päike sillerdas ja vesi lainetas. Veekogu ääres liikusid politseinikud, päästeameti bussi juures toimetasid MTÜ ESTSAR vabatahtlikud. Oodati helikopterit ja paati. Et jätkata 22aastase Kristjani otsinguid.

Reede õhtul lahkus noor mees oma kodust Rakkes. 31. oktoobri hommikul kell 7.35 tegi ta viimatise sissekande oma Facebooki kontole, kus palus andestust. Nelikümmend minutit enne seda oli noormees postitanud sinna laulu, mille pealkirjaks “Game Over”. Ka kontakteerus ta oma sõbraga. Mõni aeg hiljem leiti tema auto Kamariku karjääri parkimisplatsilt. Need põhjused olid piisavad, et käivitada noormehe otsingud.

“Praegu on politseil kolm niidiotsa. Poisil olid suitsiidimõtted, tema auto oli pargitud siia parkimisplatsile ja viimane kõne tuli sellest piirkonnast,” rääkis patrullitalituse välijuht Margo Kukk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles