Kes nuputab, mida küll papsile isadepäevahommikul pakkuda, sel soovitab Kadri Kirss lagedale tulla ahjusoojade sotšnikutega.
Tellijale
Üllata pühapäeval oma isa vaarakutega
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miks just sotšnikud? Aga miks ka mitte! Kadri Kirss, kes armastab oma perele ja sõpradele küpsetada tihedamini kui keskmine eesti naine, ütleb, et need lihtsalt ja kiirelt valmivad pirukad on saanud kiidusõnu igas eas sööjatelt ja kaovad laualt kibekähku. Kel mälestustes esindavad sotšnikud midagi kuiva, tuima ja kõva poeletilt, on eksiteel ning Kadri Kirss on valmis jagama näpunäiteid, kuidas võluda oma koduahjust välja paar plaaditäit imeliselt lõhnavaid muredaid kohupiimaseid küpsetisi.