Rakvere orkestri tuubamängija andis Dingo trummarina esimesed kontserdid

Aarne Mäe
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallo Vildak andis esimese kontserdi legendaarse ansambli Dingo koosseisus.
Vallo Vildak andis esimese kontserdi legendaarse ansambli Dingo koosseisus. Foto: Erakogu

Rakveres elav trummar Vallo Vildak, kes liitus hiljuti legendaarse Soome rockansambliga Dingo, on andnud juba esimesed kaks kontserti ja on nendest vaimustuses.

Esimese ülesastumise tegi taas kokku tulnud Dingo Forssa ja teise Hyvinkää klubis, kus esitati tunniajane programm, selle sees ka kõik tuntumad hitid “Autiotalost” alates.

“Rahvas võttis meid väga vingelt vastu, laulis algusest lõpuni kaasa. Ülilahe!” ütles Vildak, kes Rakveres tegutseb nii trummiõpetajana, mitme bändi löökpillimängijana kui ka linnaorkestri tuubapuhujana.

Dingo on külaliseks sel nädalavahetusel salvestatavas saates “Nädalalõpp Kanal 2ga”. Pühapäeval on Eestis kohtumine fännidega, kus asutatakse ka Dingo fänniklubi.

Järgmised kontserdid on kavas juba järgmisel nädalalõpul Turus. Detsembris on plaan ka Eestisse esinema tulla. Bändi viiest liikmest kolm on eestlased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles