Pühapäeval toimub vanameister Akimovi karjääri viimane vutilahing

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanameister Sergei Akimov esiplaanil.
Vanameister Sergei Akimov esiplaanil. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Pühapäeval kell 14 asub Rakvere jalgpalliklubi Tarvas kodumurul Eesti esiliiga tiim hooaja viimases mängus vastamisi liiga tabeli liidri Tallinna FC Levadia duubelmeeskonnaga.

Aasta kaalukaimal matšil on võimalik tagada otsepääs Premium liigasse. Selleks tuleb Levadia alistada ja loota, et Kiviõli võidab Tallinna Kalevit. Kui seda ei juhtu, tuleb üleminekumängudel rammu katsuda Viljandi Tuleviku või taas Tartu Tammekaga.

Klubi nimekaim mängija, raudvara Sergei Akimov on teada andnud, et paneb selle hooajaga karjäärile punkti.

Pühapäevane kohtumine on tema 250 mäng Rakvere esindusmeeskonna särgis. Alates 2005. aastast on Akimov 11 järjestikusel hooajal löönud kõikide sarjade peale 152 väravat. Ühtlasi on 39aastane mängumees tänavu ka kogu Esiliiga vanim väravalööja.

Vahetult enne mängu kuulutab fännklubi välja hooaja parima mängija ja annab üle vastava autasu.

Kui hooaja kaalukaimat lahingut läheb Rakvere linnastaadionile vaatama üle 230 pealtvaataja, purustatakse kõikide aegade esiliiga publikurekordi hooaja lõikes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles