Lehtse superstaar rokkis kodukülas

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina Born astus kodukohas üles koos uute bändikaaslaste Kallervo Karu, Siim ­Usina ja Carlos Roosiga, kelle ta leidis interneti vahendusel.
Elina Born astus kodukohas üles koos uute bändikaaslaste Kallervo Karu, Siim ­Usina ja Carlos Roosiga, kelle ta leidis interneti vahendusel. Foto: Marianne Loorents

Üleeile pidas Lehtse raamatukogu kohalikus kultuurimajas saja aasta juubelit, üles astus ka tänavusel Eurovisionil edukalt esinenud Elina Born oma uue ansambliga.

Lehtses üles kasvanud Elina Born ütles rahva ette astudes, et alati on hea koju tulla. Kodusel laval esinemine, kui kuulamas on tuttav publik, kelle seas ka oma ema, on tema jaoks teistmoodi ja vastutusrikas.

Rahvas elas kodukandile kuulsust toonud lauljatarile kaasa, tunda oli tõsist huvi, soojust ja südamlikkust. Elina Born märkis, et Lehtses elab laulurahvas, ning kutsus kuulajaid ühe loo ajal kaasa laulma, mida inimesed ka tegid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles