Kohtla-Järvel Orus päästeti tulekahjust eakas mees

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suitsuandurit süttinud korteris paraku ei olnud.
Suitsuandurit süttinud korteris paraku ei olnud. Foto: Raigo Pajula/Postimees

Täna kella kaheksa ajal teatati tulekahjust Kohtla-Järvel Oru linnaosas, kus põlevast korterist toodi välja mees.

Täna, 8. novembril kell 8.03 teatati häirekeskusele tulekahjust Kohtla-Järvel Oru linnaosas Virmalise tänaval, põlevast korterist toodi välja eakas kannatanu, kelle kiirabi toimetas haiglasse. Päästjad kustutasid tulekahjukella 8.35ks. Päästetööjuhi sõnul oli tulekahju esialgseks tekkepõhjuseks hooletus suitsetamisel. Korteris põles voodi, millel kannatanu lebas, suitsuandurit laes ei olnud.

Päästjatel tuleb tihti käia tulekahjudel, mille põhjuseks on hooletus suitsetamisel. Reeglina puudub neis korterites ka suitsuandur, mis annaks tulekahju tekkepõhjusest varakult teada. Alles paar päeva tagasi hukkus Narvas mees, kellel oli harjumuseks voodis suitseda ja ka temal puudus suitsuandur. Käesoleva aastal on hooletust suitsetamisest tekkinud tulekahju põhjustanud 17 inimese surma ja  esimese 9 kuu jooksul sai taolistes õnnetustes vigastada 19 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles