Lehtse keskusehoone ei jää vaid unistuseks

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks koledat endist kolhoosikompleksi maja lammutatakse ning Lehtse asula keskmesse tuleb hoopis kena keskusehoone.
Kaks koledat endist kolhoosikompleksi maja lammutatakse ning Lehtse asula keskmesse tuleb hoopis kena keskusehoone. Foto: Eva Klaas

Lehtsesse kavandatakse mitmeotstarbelist keskusehoonet, kus hakkavad paiknema kultuurimaja, raamatukogu, lasteaed, kool, vallaametnike teenindusruumid, aga ka perearstikabinet ja juuksur.

Hiljemalt aasta lõpuks valmib projekt ja Tapa valla järgmise aasta eelarve eelnõus on ette nähtud keskusehoone ehituse tarvis 500 000 eurot, mis on tuleval aastal omavalitsuse suurim investeering üldse.

Tapa abivallavanem Andrus Freienthal ütles, et kui kõik läheb praeguste plaanide kohaselt, võiks uus keskusehoone valmis saada järgmise aasta lõpus või 2017. aasta alguses. Aga kuna praegu lõpetatakse alles projekteerimistöid ja ka järgmise aasta eelarve on veel kinnitamata, ei saa sündmustest ette rutata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles