Parimad hoidised selguvad juba sellel reedel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Need hoidised lähevad järgmisel reedel võistlustulle.
Need hoidised lähevad järgmisel reedel võistlustulle. Foto: Kristi Ehrlich

Hoidistekonkursi “Paabu 2015” parimad hoidised selgitavad konkursi žüriiliikmed välja juba sellel reedel Art Café hoovimajas. Võitjate autasustamine toimub sealsamas kell 17. Peale pidulikku tunnustamist saavad kõik huvilised maitsta konkursile esitatud töid.

Nii et kellel veel on oma hoidised konkursile esitamata, saavad seda viimaseid päevi teha. Võistlustöid (purke hoidisega) oodatakse endiselt Virumaa Teataja toimetuses (Rakveres Pikk tänav 8) kuni neljapäevani kella 15ni.

Hoidiseid oodatakse osalema kahes kategoorias: soolased ja magusad. Auhinna pälvivad mõlema kategooria kolm parimat. Lisaks jätab žürii endale õiguse välja anda eriauhindu.

Purgile võib kirjutada hoidise nime ja koostise, aga kindlasti ei tohi sinna märkida hoidistaja nime, sest ainult nii saab tagada erapooletu hindamise.

Konkursile toodud võistlustööd nummerdab toimetuse töötaja kohapeal. Võistlustööga peab kaasas olema paber, millel kirjas hoidise valmistaja nimi, kontaktandmed, see, kas tegemist on soolase või magusa kategooria võistlustööga, ja võimalusel ka retsept. Aga viimane pole kohustuslik.

Virumaa Teataja, Käänu talu ja Kaarli rahvamaja korraldatav hoidistekonkurss tähistas mullu oma esimest juubelit. Möödunud aastal esitati konkursile 104 võistlustööd, nii paljusid hoidiseid pole žüriil tulnud kunagi varem hinnata. Laud Art Café hoovimajas, kuhu purgid ritta sätiti, kippus lühikeseks jääma.

Nagu varasematelgi aastatel katavad auhinnalaua Virumaa Teataja, Segers Eesti OÜ, Kaarli rahvamaja ja Käänu talu. Soe tuba ja lahked abikäed on Art Café poolt.

Žüriisse kuuluvad söögikohtade omanikud, juhid, kokad ja muul moel toitlustuse ja toiduga seotud Virumaa inimesed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles