Õpilaste häälekandjad tahavad valla asjades kaasa rääkida

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukraina selts Chervona Ruta näitas Maarjamaa õpilasaktivistidele oma kodumaa laule ja tantse, meie noored aga kuumavereliste ukrainlaste ees häbisse ei jäänud.
Ukraina selts Chervona Ruta näitas Maarjamaa õpilasaktivistidele oma kodumaa laule ja tantse, meie noored aga kuumavereliste ukrainlaste ees häbisse ei jäänud. Foto: Eva Klaas

Üks võimalus, kuidas õpilased saavad oma hääle kuuldavaks teha ning kohalike elu küsimustes aktiivselt kaasa rääkida, on noortevolikogu liikmeks astumine. Tapa valla noortevolikogu liikmed seisavad õpilaste huvide eest ning osalevad aktiivselt valla juhtimises.

Tapa valla noortevolikogu loodi 2010. aasta kevadel ja tänavu kevadel valiti selle kolmas koosseis.

Algusest peale noortevolikogusse kuuluv Anette-Clarissa Juht rääkis, et noortevolikogu on võimalus valla asjades kaasa rääkida. Näiteks on omavalitsusega nõu peetud, milliseid sündmusi võiks noortele korraldada või millised huviringid huvi pakuksid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles