Tamsalu võib saada kettagolfiraja

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui täna Tamsalus kettagolfi proovimas käinud inimesed otsustada saaksid, hakataks ilmselt juba homme Tamsallu kettagolfirada tegema. Hasarti tekitav mäng on kord juba niisugune, et kui pisik sees, on sellest raske vabaneda.

Täna keskpäeval kogunes Tamsalu suusastaadionile mitukümmend kettagolfihuvilist, kes õhinal ootasid, millal taldrikuid lennutada saab. Kuid ega kettagolf ei ole lihtsalt suvalises suunas lendava taldriku loopimine, sellegi spordimängu juurde käivad omad reeglid, mida tulid Tamsalu rahvale tutvustama kogenud mängijad.

Eesti Discgolfi Liidu asepresident Margus Mustonen ütles, et Tamsalul oleks hea raja jaoks potentsiaali küllaga. “Miks siin on hea koht? Siin on olemas spordikeskus,” rääkis Mustonen. “Siin on majutus- ja pesemisvõimalus, kohvik, ujula, koht, kuhu saaks teha kettalaenutuse,” lisas ta. “Ja kui Tamsallu korralik rada teha, siis saaks siin korraldada ka võistlusi, sest tingimused on head,” rääkis asepresident.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles