Koduküla vutitiim kasvas meistriliiga meeskonnaks

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere jalgpalliklubi Tarvas mängijad võidujärgses rõõmujoovastuses kodusel Rakvere staadionil.
Rakvere jalgpalliklubi Tarvas mängijad võidujärgses rõõmujoovastuses kodusel Rakvere staadionil. Foto: Ain Liiva

Jalgpalliklubi Tarvas pallurite entusiasm on fenomenaalne. Igapäevatöö kõrvalt vutti harrastavad mehed kergitasid Rakvere rohkem kui poolesajandilise pausi järel taas kõrgliiga valitud seltskonda.

Pärast võiduovatsioone otsustas Rakvere jalpalliklubi Tarvas eestvedaja Reijo Kuusik, et nädal aega Premium liigale ei mõtle ning laseb kõigel tasapisi settida. Sel nädalal istuvad mehed maha ning hakkavad järgmiseks hooajaks plaani pidama. “Premium liigasse tuleb minna. See koht on ausalt välja võideldud,” sõnas Kuusik. “Selleks valmistumine saab olema nii finantsiliselt kui sportlikult pikk ja keeruline protsess,” märkis mees, kes lisaks klubi juhtimisele on ka naiskonna peatreener ning ründajana meeskonna hingekirjas.

Meeskonna peatreeneril Valeri Bondarenkol on kõrgliiga meeskonna juhendamise kogemus olemas ning paljud mängijad on varem kõrgliiga klubides kaasa löönud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles