Juhtkiri: Aitäh teile, lugejad!

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna 90 aastat tagasi ilmus Virumaa Teataja esimene number, mida me tähistame avatud uste päevaga ning õhtuse videoinstallatsiooniga.

Olgugi et aegade tormis on väljaande nimi mitu korda vahetunud, oleme suutnud säilitada järjepidevuse ning anda juba peaaegu terve sajandi vältel välja oma sõltumatut maakonnalehte.

Maakonnalehe olulisus on jätkuv ka praegusel ajal, mil üha enam saadakse uudised kätte mitmesuguste massisuhtlusvahendite kaudu ja järjest väheneb vana hea paberlehe roll.

Kuid muutustega käivad kaasas ka kohalikud ajakirjandusväljaanded, sealhulgas Virumaa Teataja, kelle digileht on nüüdseks juba väljaande üks loomulik ja väga iseenesestmõistetav osa. Me ei käsitle juba ammu lehte üksnes sellisena, nagu see hommikuti postkasti potsatab, vaid üha olulisem on ka arvutis nähtav Virumaa Teataja digiväljaanne, mis toob uudised kätte reaalajas nii sõnas, pildis kui ka videote kaudu.

Virumaa Teataja on 90 ilmumisaasta jooksul näinud väga erinevaid aegu, mis on pikka aega arvestades ka igati loogiline. Meie tiraaž on aastate jooksul vähenenud, kuid meie välimus on muutunud värvilisemaks ja sisu mitmekesisemaks.

Loomulikult oleme ülimalt tänulikud teile, meie lojaalsed tellijad ja lugejad, sest ilma teieta poleks ka sõltumatut kohalikku ajalehte. Just sõltumatus ja kohalikkus on märksõnad, millest me lähtume.

Inimene saab kodukohta puudutava uudise kätte ikka oma ajalehest. Suuremad ja tähtsamad asjad jõuavad meie lehe kaudu Postimehe veergudelt ka teistesse maakondadesse.

Et iga sündmus ka tegelikult lehte jõuaks, palume teilt, head lugejad, alandlikult abi – andke meile ikka teada, mis teie juures toimub, et meie omakorda saaksime seda kõikidele teistele teada anda.

Viimaste lugejauuringute andmetel on meil ligi 20 000 lugejat, seega loeb Virumaa Teatajat iga kolmas maakonna elanik.

Virumaa Teataja on Lääne-Virumaal enimloetud väljaanne Maalehe ja meie sõsarväljaande 60+ ees.

 Aitäh teile selle eest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles